Музыка. Клипы,топы,концерты. 5nh.ru
Welcome
Login

Pop Quiz about Music - We bet you can't even score a 4 out of 10

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Поп
0 Views
<

Description

If you like this quiz please give us a thumbs up and we will make sure to keep them coming.

If you like to play the interactive quiz go to:


Question 1: Years before his son Jaden was born, who rapped that "parents just don't understand"?
Answer a: Chuck D
Answer b: Dr Dre
Answer c: Will Smith
Answer d: Puff Daddy

Question 2: Who contributed guitar lead fills on The Beatles' "While My Guitar Gently Weeps"?
Answer a: Eric Clapton
Answer b: Howard Stern
Answer c: Jimmy Page
Answer d: Keith Richards

Question 3: Nikolai Alekseevich Nekrasov's poem about peddlars called korobeyniki became a folk tune of the same name, in what country?
Answer a: Russia
Answer b: Greece
Answer c: Sweden
Answer d: Turkey

Question 4: Which of these 1992 chart-toppers spent most weeks at No.1?
Answer a: Goodnight Girl
Answer b: Ain't No Doubt
Answer c: Rhythm Is A Dancer
Answer d: I Will Always Love You

Question 5: Who sang 'You're the One That I Want' with Olivia Newton John?
Answer a: John Lennon
Answer b: Elton John
Answer c: John Travolta
Answer d: Elvis Presley

Question 6: Finish this line of Tina Turner lyrics: "You're simply the best ___________".
Answer a: to good to be true
Answer b: beautiful and kind
Answer c: the best I have ever met
Answer d: better than all the rest

Question 7: Which teenager had a massive hit in the '80s with 'I Think We're Alone Now'?
Answer a: Tiffany
Answer b: Theresa
Answer c: Tracy
Answer d: Tulisa

Question 8: Who was the original leader and chief songwriter of The Beach Boys?
Answer a: Al Jardine
Answer b: Mike Love
Answer c: Brian Wilson
Answer d: Blondie Chaplin

Question 9: What band imploded when Denny Doherty caught the eye of Mama Cass and began sleeping with Michelle Phillips, wife of bandmate John Phillips?
Answer a: Mamas and Papas
Answer b: Eagles
Answer c: Jefferson Starship
Answer d: Fleetwood Mac

Question 10: Who were Victoria Adams, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Geraldine Halliwell and Emma Burton?
Answer a: Pussycat Dolls
Answer b: Hole
Answer c: Black Eyed Peas
Answer d: Spice Girls

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS